TRM-Produkter

TRM Produkter!

TRM er en av Europas største produsenter og distributører innen næringstillskudd og helseprodukter til hest.
Det er TRM´s visjon å øke hestens velferd og ytelse så mye som mulig gjennom å fokusere på spesifikke næringsbehov. Takket være virksomhetens løpende investeringer i forskning og utvikling har TRM oppnådd en ledende posisjon innen forskning, produksjon og distribusjon av næringstillskudd for hester. Produksjonsannleggene er plassert i sentrum av alle hesteaktiviteter i Irland, "The Curragh, Co. Kildare", i nærheten av verdens mest prestisjefylte og eldste veddeløpsbaner. Her skapes et nært samarbeide med både trenere og oppdrettere. 

TRM benytter den seneste teknologien for å sikre at alle produkter fremstilles i samsvar med internasjonale standarder. TRM`s HACCAP og Total Quality program sikrer at alle ingrediensene som benyttes kommer fra pålitelige og godkjente leverandører samt at de oppbevares trygt. Ingrediensene veies opp i henhold til dokumenterte resepter og spesifikasjoner, blandes og pakkes på riktig måte. Produktene produseres i et sikkert og rent miljø, med spesialiserte metoder under nøye overvåkning og effektiv kvalitetskontroll.
Dette sikrer at de ferdige produktene oppfyller krav i forhold til sikkerhet, kvalitet og renhet, slik at du som forbruker kan være sikker på at produktene er  tillfredsstillende og pålitelige for det formålet de er ment. 
Det er TRM`s politikk å samarbeide med velkjente og kyndige trenere og ryttere innen alle de store hestedisiplinene verden over.

I kategoriene på høyre finner informasjon om de ulike TRM-produktene vi er forhandler av.